Национална кукла на Мордовия в конкурса Пролет 2016, модели на текстилни кукли

Национална кукла на Мордовия в конкурса Пролет 2016, модели на текстилни кукли

Мордовска национална кукла, зашита от Шляпина Елена - МДУО "Детска градина №97" Саранска Република Мордовия. Национална кукла от Мордови. Снимка №1

Коментари

коментари